despre iubire?

Ce as putea scrie despre iubire? E un subiect tulburator de comun, imbucurator de universal, dar intristator de superficial privit.

Hai sa fac totusi o incercare, ca un exercitiu de imaginatie, de a scrie altfel decat se scrie in mod obisnuit despre iubire, caci nu vreau ca voi aici sa gasiti ceea ce ati putea gasii si in alte 20 de locuri.

iata ce va spun voua: dragostea-i usoara si inalta, precum fumul rispit in noaptea de vara intr-un orasel de provincie in lumina unor prea vechi felinare. Da dragostea e usoara si inalta, doar un suflet greu nu simti-va usuratatea dragostei. Dar cate suflete ingreuneaza noptiile nesfarsite.

Si ce mai este dragostea?Sa fie oare amorul tineresc al multora din noi?O, de ar fi atata doar, si orice cuvinte ar fi de prisos, insa pe multi din acestia dragostea-i doar un mod de a-si admira chipul in oglinda numita celalalt. Vom numi noi asadar autoadmiratia drept iubire?

Dragostea-i intelesul din spatele unor puncte de suspensie, puncte ce urmeaza unor cuvinte precum: pentru ca…. Caci da, acesta-i raspunsul nazuintelor unei vieti, nimeni nu traieste ca sa traiasca, toti traim spre a iubii, ceea ce ne face diferiti e tocmai felul diferit de a privi iubirea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: