Cateva randuri

Ce as mai scrie, despre orice aproape. Par example:

Candva o sa fie totul frumos ca intr-un vis copilaresc. Nu stiu cand va fi asta, dar poate vom fi cu totii fericiti candva. Poate la sfarsitul vietii, in momentul ultimelor strafulgerari ale constiintei din creierul nostru, atunci vom vedea o lumina si cele mai frumoase, simple si pure momente traite in viata ne vor trece prin fata ochilor ca un caleidoscop de culoare.

Si asta va fi ca o eterna reantoarcere asupra a ce am trait, caci parca nu as vrea alta fericire decat alaturi de cei de aici de sub soare. Si pentru ca dupa acest moment ar urma cel mai probabil marele somn, am avea macar atunci, nu certitudinea, ci iluzia nemuririi. Dar ca toate fericirile ale celor de sub soare, aceasta iluzie ne-ar fi mai scumpa decat tot.

Si tot as scrie. Parca as scrie despre ceva salbatic, ca un cantec al lupilor in padure la miez de noapte, parca as scrie ceva despre lucrurile care sunt aici alaturi de noi, dar nu le vedem, sau nu le constientizam.

Lucruri cum ar fi absenta iubirii, nu a unei mari iubiri naucitoare si eventual chiar nimicitoare, ci mai curand ceva ce as numii : iubirea noastra cea de toate zilele. O iubire calma, poate si senina, in care incap si lucruri marunte, lucruri ce vor forma acel carusel al amintirilor spre care vom reveni mereu. Si nu exista inca destule cuvinte ce ar putea descrie aceste maruntisuri ce ne vor hrani aceea viitoare fericire.

Si iar as scrie. Si salbatic dar si molcom. Si rational, dar si sub impulsul unei pasiuni ce nu stiu de unde vine si unde se duce, al unei vointe de a trai in sensul cat mai deplin al cuvantului.

Si e noapte, si e tarziu, si gandurile imi zboara aiurea pe afara, parca asteptand ceva asemanator unei revelatii. Dar revelatia nu vine, ci poate doar somnul .

Iar despre fericire, fie ea si doar o iluzie, sau efectul unei fugare priviri in constiinta, voi mai scrie altadata. Poate intr-o seara cu ceva mai multa armonie, si mai putina plictiseala in suflet.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: