Slava poporului meu…

Iubesc din tot sufletul aceasta tara atat de profund subdezvoltata. Cum ar putea sa nu ma incante rezervele mereu fertile de violenta pe care destui cetateni ai acestei tari a minunilor le au? Doar e un semn de virilitate, doar e o chestie pe care niste fraeri ca aia din occident nu o mai au, cel putin nu ca bastinasii.

De asemenea tin sa va informez ca am sa imi pun toata priceperea  celor cativa neuroni ai mei in a da viata cat mai multor ode ce sa preamareasca profunzimea de hau a nesimtirii si inconstientei pe care prea multi le detin in cantitati ce tind spre infinit. Mareata este patria mea si oamenii cu adevarat de nadejde ce o compun. Cum ar putea sa fie altfel? Explicati-mi va rog prieteni, caci eu inca nu inteleg…

Ce, nu e clar ca mai toate relele sunt din vina unei conspiratii straine si evident a unei parti a populatiei, care dupa caz poate fi identificata in : clasa politica, minoritatile nationale sau sexuale si asa mai departe? Nu e oare inca destul de clar ca poporul roman ortodox, acest adevarat mucenic al mantuielii nu poate fi decat un popor de ingeri ai Domnului? Si precum niste adevarati ostasi ai Domnului noi stim ca Domnul a randuit si bataia printre cele mai eficiente si eficace metode pedagogice. Asa ca asa sa stie aia de la ONU sau alta organizatie deasta francmasonica : unde Domnul a randuit, omul sa nu se amestece!

Si nu pricep de ce exista acesti indivizi ce au ceva cu sfintele icoane. Numai diavolul ii poate indemna sa le treaca doar prin cap, daramite sa mai si spuna public, chestii cum ca acestea ar trebui scoase din scoli. Ba nu, dragi concetateni, nu asa… Eu propun ca dupa modelul unei scoli generale din Bucuresti sa fondam in fiecare scoala din Romania cate un cabinet de religie cu icoanele direct vopsite pe pereti, ca intr-o capela, vezi modelul :   http://andreanum.wordpress.com/2007/09/27/o-clasa-o-biserica/    .

Din nou tin sa va informez ca e o minunatie aceasta tara, nu pot pricepe cum unii nu observa acest lucru. Oare nu este cu adevarat minunat ca evolutionismul a fost scos din scolile romanesti? Nu este mai sanatos pentru gandirea rationala a fiecarui elev sa invete cum l-a mozolit Dumnezeu pe Adam din noroi? Si pentru ca acesta se plictisea, a primit o jucarie din propria coasta, dupa cum ne informeaza sfanta carte a Genezei. Astfel ne mandrim ca nu ne aflam in randul Europei satanice, ci ramanem fideli principiilor noastre preistorice.

Dar iata ca Adevarul invinge intotdeauna, si cum astazi diavolul mi-a ratacit mintiile facandu-ma sa vorbesc vrute si nevrute cu un amic (despre politica, abuzuri religioase si altele de genul) Domnul a intervenit atragandu-mi atentia ca nu ii mai sunt drag. Mai exact, eu si cu amicul stateam la o masa in aer liber la romexpo si vorbeam, cand deodata de la o masa alaturata un individ ne cere ( nu ne roaga, ne ordona) sa stam aliniati ca sa nu imi mai vada mutra antipatica. Nu a fost de ajuns insa aceasta legitima doleanta a dansului exprimata intr-un spatiu public. A cerut mai apoi si sa vorbim mai incet, adica daca e posibil sa vorbim probabil chiar prin semne. Interesant ca nu era deloc liniste fiind in aer liber, dar se pare ca individul nu a remarcat asta, ci doar ca noi vorbeam.

Nu am avut curiozitatea sa aflu ce il nemultumea pe respectivul individ, dar banuiesc ca e posibil sa fi fost vorba fie de o zi mai proasta ( desi eu personal nu am obiceiul, cand am o zi chiar foarte proasta, sa le ordon unor necunoscuti sa vorbeasca incet si eventual sa se si ascunda sa nu ii vad la fata, dar tot ce se poate, sunt mai ciudat eu probabil). De asemenea e posibil si sa am intr-adevar o mutra foarte antipatica, desi nu mi s-a reprosat pana acum asaceva, totusi nu e exclus. Mai e posibil de asemenea sa il fi deranjat concomitent si vocea mea.

Dar ceea ce mai banuiesc ca e posibil, desi e drept ca nu am vreo dovada in acest sens (interpretarea iritarii individului nu ar fi o astfel de dovada). e totusi posibil ca individul sa fi fost deranjat de ceea ce aude. Caz in care nu stiu ce atitudine ar trebui sa mai adopt. Tind sa cred ca pentru siguranta mea personala ar trebui sa am grija cu cine vorbesc, dar mai ales sa am grija sa nu vorbesc prea tare, poate deranjez pe cineva. Si cand avem un model prezidential de violenta, de ce nu m-as astepta sa mi se raspunda la o eventuala afirmatie cu un pumn?  Dar totusi poate sunt doar eu paranoic (sper) si asta e doar o chestie scrisa cumva sub impresia unor amintiri mult prea vii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: