Alegeri 2029

(Aceasta postare este doar un exercitiu de imaginatie, orice posibila asemanare cu realitatea sau o posibila evolutie viitoare nu poate fi decat accidentala si rodul unei imaginatii bogate).

In maretul an 2029, in tara (din nou, dupa a 3-a reprimire) membra UE, au avut loc alegeri prezidentiale. Trebuie mentionat ca din motive ce tin de traditie nu se poate vota decat in modul clasic, adica aplicand stampila pe buletinul de vot, si primind un autocolant pe cartea de identitate.

Pezenta la vot a fost de 600%, un record pe plan mondial evident. Alegerile sunt contestate de catre partidul invins. Dar ce raspuns da Curtea Constitutionala? Iata-l in rezumat.

Draga partid de opozitie, noi nu putem invalida alegeriile, datorita urmatoarelor cauze:

– da, este adevarat ca circa un milion de voturi au fost efectuate de schizofrenici, care pentru fiecare personalitate in plus, au avut dreptul la inca un buletin. Dar pe ce baza puteti contesta acest drept al lor? Sunt niste oameni bolnavi domnilor, nu putem sa ii chinuim si mai mult decat sunt deja.

-da este adevarat ca au fost cateva mii de cetateni care au venit cu cate un sac in cabina de votare.  Dar ce le-am putea spune oamenilor?  Daca au simtit ei ca bunicii si parintii lor morti vor sa voteze, noi cum am putea spune nu?Vointa  transcede moartea ca o spada de luptator al luminii, citat din ontologia filozofiei becaliene pe care o poate studia oricine la facultatea de filozofie…

-dar mai ales, cum indraznesti draga partid de opozitie sa negi dreptul stramosilor nostri sa voteze? Oare nu sti ca ostenii lui Stefan cel Mare si Mihai Viteazu nu au avut acest drept? In calitate de cea mai democratica tara din lume ce dorim sa fim, cum am putea sa le negam noi acum dreptul lor?

-in ceea ce priveste contestatia cu privire la CNP-urile ce incep cu cifrele 3 sau 4 trebuie sa mentionam ca prin vointa poporului au luat viata legendele stravechi. De aceea si-au exprimat vointa politica ielele din munti ( dovada irefutabila: voturile multe cu astfel de cifre din statiunile montane), spiridusi si solomonari si cate si mai cate. Si cum ar fi putut diferentia, Luminatia sa BEC-ul, aceste personaje de cei deja clasici decat alocandu-le alte numere in CNP? De aceea respingem ca nefondata pretentia voastra.

Un grup s-a strans sa protesteze in Piata Becali , dar au fost intampinati de un alt grup  ce inainta tinand o icoana, a noului sfant ortodox : Marean aprofundatorul abecedarului . La aceasta ora inca se inregistreaza incidente pe strazi, dar estimam ca presedintele va fi investit in curand.

Anunțuri

2 Responses to Alegeri 2029

  1. pers3phona spune:

    :)) am ras cu lacrimi…stiu ca este tragic dar ma amuza totusi
    bine ai revenit B 😉

  2. victorryuzaki spune:

    intentia principala a postarii a fost sa amuze, asa ca ma bucur ca a reusit sa faca asta 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: