Sunt dezamagit

Datorita culturii mele unineuronale nu obisnuiesc sa urmaresc postul OTV. Totusi am inteles ca in cateva randuri au indraznit sa invite cateva personaje politice, lasand cazurile serioase deoparte. Marturisesc ca sunt profund dezamagit. Nu pricep de ce s-a oprit acest adevarat post national din evolutia sa, fie si partial, fie si temporar.

Imi mentin speranta ca vor ajunge si la nivelul meu cultural. Pentru aceasta sper ca domnul DD va gasi, am incredere ca o sa gaseasca, vreun partizan al teoriei Pamantului-acvariu. Sau cum spun astia cu mintiile spalate, al pamantului plat. Pentru ca va asigur ca totul e o mare conspiratie si noi traim defapt intr-un acvariu. Soarele si luna executa zilnic o miscare de rotatie pe marginea lui, iar stelele sunt acoperisul.  Americanii nu au ajuns pe luna, era un studio de prin desert unde au tras o copertina neagra si au filmat. Sunt dovezi, trebuie doar sa cautam cu atentie .

De asemenea imi mentin speranta ca domnul DD va gasi si aceea inregistrare a savantilor rusi cu microfonul coborat in iad. Da, nu stiati? A fost coborat un microfon in infern de catre savantii rusi, in siberia.  Pe o inregistrare audio se auzeau tipete . Asta e dovada de necontestat ca exista iadul. Toata lumea ar trebui sa stie chestia asta.

Si sunt sigur ca domnul DD  va gasi de asemenea multe alte teme de interes general.  Altfel ma voi vedea nevoit sa ma multumesc cu stiriile de la ora 5, si alea sunt doar o ora pe zi, ce sa fac in restul timpului? Cu speranta ca si domnul DD va vedea aceasta postare va las si va doresc o seara buna.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: